26 januari 2022

Eenvoudig naar je bestemming toe

e-Chopper

Ben je er ook klaar mee om altijd vast te staan in de stad om naar je werk te komen? Met een e-Chopper ben je voorgoed van dit probleem af, met de moderne Spyder Wheelz heb je een flitsend en modern vervoermiddel. Heerlijk om zonder helm door de stad te toeren, op weg naar je bestemming. De chopper is verkrijgbaar in twee mooie uitvoeringen, de regular edition is er zelfs in zeven coole en stoere kleuren. De Black edition doet er nog een schepje bovenop met acht kleuren.

Verschil in de modellen

Bij de Regular Edition van de e-Chopper, zijn de spatborden in een andere kleur. De Black Edition is wat luxer uitgevoerd en meerdere onderdelen zijn in de gewenste kleur, ook de velgen en het frame zijn in een prachtige zwarte kleur gespoten. Voordeel is tevens dat je geruisloos door het verkeer rijdt, omdat de chopper volledig elektrisch is. Met een volle batterij kun je 70 km rijden, genoeg om een heerlijke rit te maken.

e-Chopper

Batterij snel opgeladen

De batterij van de e-Chopper is in ongeveer drie uur tijd weer volledig opgeladen, voordeel is wel dat je dit overal kunt doen omdat deze uitneembaar is. Ben je onderweg, dan haal je eenvoudig de accu eruit en laad je deze even op. Je elektrische chopper is van uitmuntende kwaliteit, en ziet er flitsend en stoer uit. Een helm dragen is niet verplicht, tijdens het rijden geniet je van de wind door je haren heen en de zon op je gezicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.