26 januari 2022

Welke voordelen kun je ontvangen van je werkgever

Je bent beter beschermd dan ooit. In de huidige tijd kan je als werknemer je veel veroorloven. Als je eventjes ziek bent krijg je dit deels vergoed. Of als je eventjes zonder werk zit wordt je hier ook vanuit de overheid voor gecompenseerd. Dit gaat tevens wel veel gepaard met fraude op dit soort zaken omdat het erg aantrekkelijk is om eventjes thuis te zitten als je toch een groot deel van je salaris vergoed krijgt. Dit is de negatieve kant van de voordelen als werknemer. Alleen om de positieve kant te bekijken kan je aardig wat voorbeelden noemen waar je tegenwoordig allemaal tegen beschermd wordt en voordeel bij krijgt.

Soorten voordelen

Naast de negatieve kant van sommige voordelen is het natuurlijk ook waard om deze voordelen te benoemen. Je kan namelijk als je bij een bedrijf werkt tot een bepaald bedrag delen van de productie krijgen. Als jij bij een groentehandelaar werkt kan jij soms een gratis groentemandje krijgen waar het bedrijf geen belasting over hoeft te betalen. Bij vele grote bedrijven zie je ook dat er een hele afdeling na zit te denken over allemaal voordelen om zo veel mogelijk werknemers binnen te halen die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Als jij een belangrijk persoon bent binnen een bedrijf kan je ook aanspraak maken op een bedrijfsauto en in sommige gevallen zelfs een lease auto wat geregeld wordt bij een auto leasen autoleasecenter

Een auto leasen

Je kan dus als bedrijf een auto leasen bij een auto leasen autoleasecenter. De werknemer krijgt dan de keuze om binnen een bepaalde autoklasse een auto te kiezen die hij dan mag gebruiken om vaak te reizen voor zijn werk. Er zijn namelijk best wel wat baantjes waar je niet de hele dag op een kantoor zit maar bijvoorbeeld door het hele land reist om bij klanten te komen kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.